Retourneren

Retourneren:


Alle goederen kunnen binnen 14 dagen aan ons worden geretourneerd (met uitzondering van artikelen uit de uitverkoop) indien deze ongedragen en in originele staat zijn en zijn voorzien van de originele labels en etiketten.


Controleer direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken wij u vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden door middel van een e-mail aan klantenservice@bigenchic.nl


Het passen van artikelen is uiteraard toegestaan. Indien u het artikel wilt retourneren, zorg ervoor dat u het artikel niet vies maakt en in de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat en fabrieksverpakking naar ons terugstuurt. Dit bespaart u en ons, in het geval van een klacht, tijd en moeite.


Na ontvangst van uw retourzending wordt het aankoopbedrag van het betreffende artikel zo spoedig mogelijk teruggestort, doch uiterlijk binnen 14 dagen. De kosten voor terugzending betaalt u. 


Wij verzoeken u het artikel te sturen naar:Big & Chic

Provincialeweg noord 31 

6438 AA Oirsbeek

klantenservice@bigenchic.nlLET OP: Voor retourzendingen dient u het bij de levering meegezonden retourformulier  te gebruiken.

Wij verzoeken u om het formulier zo volledig mogelijk in te vullen.


Niet vergeten bij u retour de e-mail adres klantenservice@bigenchic.nl te vermelden!

Als wij  niet open zijn, levert de pakketbezorger het pakket af bij de buren of bij een PostNL-punt bij ons in de buurt.

Zonder mail weten wij niet wo en dat een pakket afgehaald moet worden en gaat het weer terug aan de verzender.


SPELREGELS  RETOURNEREN

Indien u een artikel heeft ontvangen maar deze toch wil retourneren kan dat uiteraard, doch enkel binnen 14 werkdagen na ontvangst van uw order.

Het artikel dient in de originele verpakking met een kopie van de factuur en het retourformulier opgestuurd te worden.

BIG & CHIC streeft ernaar om uw retourzending binnen 5 werkdagen na ontvangst te verwerken. Terugbetaling binnen 10 werkdagen na verwerking.

Uiteraard dient de kleding of accessoires onbeschadigd en zonder tekenen van dragen te zijn, anders kunnen wij het niet retour nemen.


Niet geaccepteerd worden artikelen die :

* Gewassen zijn.

* Geparfumeerd zijn.

* Duidelijk gedragen zijn en/of beschadigingen hebben.

* Uw retourzending het wettelijke termijn van 14 werkdagen overschrijdt.

* Artikelen uit de Sale.

Onderwear & Panty's


Indien uw retourzending niet geaccepteerd wordt door ons stellen wij u per E-mail op de hoogte, wij stellen u 7 werkdagen in de gelegenheid uw retourzending weer op te komen halen of d.m.v. het overschrijven van verzendkosten aan Big & Chic uw retourzending weer thuis te ontvangen.

Verzendkosten en aansprakelijkheid voor retourzendingen per pakketdienst zijn voor rekening van de klant. Indien het artikel in goede staat is ontvangen, versturen wij de nieuwe bestelling (indien gewenst) of betalen wij u het aankoopbedrag terug.

Wij vergoeden enkel de standaard verzendkosten evt. toeslagen voor Pakje Gemak, Eilanden of zaterdaglevering worden niet vergoed.

Wij adviseren u uw retourzendingen aangetekend retour te zenden zodat er getekend kan worden voor ontvangst van het retour! Big & Chic is niet aansprakelijk voor retourzendingen die niet aankomen!Big & Chic, Mode van formaat/ Provincialeweg noord 31A/6438 AA Oirsbeek

klantenservice@bigenchic.nl /Telefoon 06-83165144